Marktstudie met resultaat

Marktstudie laten uitvoeren om de positie van uw product te bepalen

Marktonderzoek helpt zeer goed bij het nemen van bepaalde beslissingen, al dan niet op marketingniveau.  Bovendien is marktonderzoek  van groot strategisch belang voor uw bedrijf en de positie tegenover de concurrentie.  Wie een goede marktstudie laat uitvoeren zorgt er namelijk voor dat het bedrijf steeds op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Een marktstudie laten uitvoeren kan dus zeer handig zijn bij de mogelijke lancering van een nieuw product of een nieuwe dienst. Hierbij gaan wij  bij Act Design ook onderzoeken wie de bestaande en eventueel mogelijke nieuwe klanten zijn door lancering van het nieuwe item. Daarnaast is ook een concurrentie analyse en een omgevingsanalyse niet onbelangrijk want op die manier weten we hoe sterk men staat tegenover andere verdelers van hetzelfde item.

Uiteindelijk is het de bedoeling van bedrijven die bij ons een marktstudie laten uitvoeren om te weten te komen of hun plannen haalbaar en winstgevend zullen zijn. Want dat is nog steeds de prioriteit van elk bedrijf.  Op die manier helpen wij financiële katers te voorkomen.

Hebt u ook nieuwe ideeën voor uw firma maar wenst u zekerheid alvorens u in het nieuwe avontuur te storten? Contacteer ons en wij onderzoeken op een zeer efficiënte wijze wat haalbaar is en wat niet.

Contacteer ons!051/67 00 12