Uitgebreid testen

Uw Prototype laten uitwerken alvorens het  definitief goed te keuren

Het ontwerpen en produceren van nieuwe machines en producten brengt heel wat beslommeringen met zich mee. Vaak is het ook zo dat men bij nieuwe producten eerst te maken krijgt met de “ kinderziektes”  die in het ontwerp geslopen zijn.

Om soortgelijke fouten en problemen te vermijden kan men opteren om een prototype te laten uitwerken. Het grote voordeel hiervan is het feit dat men eerst alle probleempjes en fouten zal ontdekken alvorens het nieuwe ontwerp of toestel definitief geproduceerd wordt.

Men kan dus heel wat geld besparen door een prototype te laten uitwerken want op die manier heeft men slechts de kost van 1 product om te starten en hoeft men dus geen massa’s geld te spenderen aan het corrigeren van andere geproduceerde goederen.

Act Design helpt u bij de ontwikkeling en het ontwerp van uw prototype door middel van rapid prototyping.  Op deze manier kan men een realistisch model voorstellen maar ook functionele testen uitvoeren zonder hierbij dure gereedschappen te moeten maken.  Wenst u ook een nieuwe machine of een ander technisch item te ontwikkelen? Zorg dan voor heel wat besparing en kies eerst om een prototype te laten uitwerken door een specialist op dit vlak.

Contacteer ons!051/67 00 12