Extra handen

Technisch tekenaar in  West- Vlaanderen die uw zaak vooruit helpt

In ieder bedrijf, vooral dan in de technische sector krijgt men jaarlijks veel te maken met drukte pieken en dalen. Dit houdt in dat heel wat werk vaak op een korte periode moet afgewerkt worden. Dit komt vaak door extra bestellingen die men binnen krijgt of bepaalde projecten die snel moeten afgewerkt worden.

Door het feit dat deze drukte vaak slechts tijdelijk is kan het aanwerven van één of meerdere extra technisch tekenaars in West-Vlaanderen en daarbuiten een te hoge loonskost opleveren. Technische profielen zijn namelijk zeer duur de dag van vandaag en meestal kiezen de meeste ervaren tekenaars voor een vaste functie en niet voor tijdelijke opdrachten.

Act Design helpt u bij het opvangen van tijdelijke drukke momenten en levert perfect afgewerkte technische tekeningen af voor al uw projecten. Als ervaren technisch tekenaar uit West-Vlaanderen maken wij enerzijds de technische tekeningen voor de projecten van onze eigen klanten maar werken wij anderzijds ook in onderaanneming mee met projecten voor grotere bedrijven die tijdelijk het vele werk niet aankunnen.

Wij bekijken en analyseren alle projecten tot in detail en zorgen voor foutloze en perfect gedetailleerde technische tekeningen. Op die manier hoeft u geen extra personeel te aanvaarden en bent u toch zeker dat uw project op tijd klaar zal zijn.

Hebt u ook een project in aanloop en vreest u te weinig handen te hebben om alles tijdig klaar te krijgen? Contacteer ons dan meteen via mail of telefoon en wij leggen meteen een afspraak vast voor vrijblijvende info.

Contacteer ons!051/67 00 12